VCC Noord

Welke Externe Schijf is Het Beste Voor De Playstation 4 Slim?

Als je, net als veel andere PS4-bezitters in de wereld, worstelt met de beperkingen van een normale 500 GB of 1 TB PS4-harde schijf, zul je blij zijn om te weten dat je de opslagruimte van je PS4 upgradet met een externe harde schijf of belachelijk eenvoudig. Een console kopen is zo makkelijk niet meer.

Het is in principe plug-and-play via USB, maar om u te helpen een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen, volgen hier onze topkeuzes voor de beste PS4-harde schijven. Als je een PS4 1TB wil kopen dan raden we je aan om de prijzen te vergelijken.

De Firmware

Als koploper willen we net voordat we verder gaan, om daadwerkelijk een externe harde schijf te gebruiken met je PS4-console, de nieuwste PS4-firmware downloaden en installeren (de eerste versie om externe harde schijven in te schakelen was 4.50 ). Nadat je hebt bijgewerkt naar firmware 4.50 of hoger, kan je PS4 externe USB 3.0-harde schijven tot 8 TB ondersteunen, wat een enorme verbetering is ten opzichte van de standaard 500 GB die wordt meegeleverd met de meeste PS4-consoles. Met alles in aanmerking genomen, als je nu een PS4 hebt aangesloten op het internet, heb je bijna zeker een firmware hierboven, maar het is altijd de moeite waard om te controleren.

Het Biedt Meer Kwaliteit En Ervaring

Denk aan al die ruimte. Denk aan alle dingen waarmee je het zou kunnen vullen: installeer al je spellen tegelijk, installeer games van andere mensen, vul het met hoogwaardige foto’s van je familie, vul het met hoogwaardige foto’s van Bruce Campbell, de mogelijkheden zijn eindeloos! meestal het laatste deel, eerlijk gezegd.

Als je de andere kant van de spelomheining wilt bekijken, kun je ook onze handleiding voor de beste externe harde schijf voor Xbox One bekijken, of een kijkje nemen naar de beste Nintendo Switch Micro SD-kaarten

Heb Ik Deze Extra Opslagruimte Echt Nodig?

In werkelijkheid worden videogames elk jaar groter en groter, met een aantal recente titels die bij de lancering 60-70GB overtreffen. Hoe mooi het ook voor consoles kan zijn om regelmatig een vooraf geïnstalleerde 1TB-schijf te hebben, het is heel gemakkelijk om te zien dat een externe harde schijf vroeg of laat een noodzaak is. Met een voldoende grote externe schijf aangesloten op je PlayStation-box hoef je een game misschien nooit meer te verwijderen.

Houdt Rekening Met De Drive Van Playstation

Als je heads-up bent, moet je er rekening mee houden dat de drive speciaal voor de console moet worden geformatteerd als je van plan bent een externe schijf op te halen voor gebruik met je PS4. Dit betekent dat je het niet voor andere typen bestanden kunt gebruiken, het is een speciale PS4-drive. Met dit in gedachten is het meestal beter om een ​​volledig nieuwe, frisse rit voor dit doel op te nemen in plaats van een oudere te herbestemmen.

Even terzijde, als je op zoek bent naar een upgrade van de interne harde schijf van je PS4, bekijk dan de definitieve gids van Digital Foundry voor het upgraden van je interne PS4-drive bij Eurogamer. Interne schijven max uit bij 2TB, dus misschien wil je op een bepaald moment toch een extern apparaat.