VCC Noord

U Hebt Een Online Dating Profiel Aangemaakt, Wat Te Doen Bij Een Match

Je schrijft je in op een site, maakt een profiel en nu ben je klaar om je eerste online dating bericht te schrijven aan iemand die je in de gaten heeft, maar je loopt vast als je de woorden probeert te typen. Moet u beginnen met een eenvoudige hallo en kijken of u een reactie krijgt? Moet je wachten tot ze eerst de duik nemen? Een site zoals 50 plus match is natuurlijk geschikt voor ouderen.

Je hebt misschien nog een heleboel andere vragen door je hoofd, maar laat die twijfels en zorgen je niet weerhouden om iemand te bereiken waar je in eerste instantie toe aangetrokken bent.

Het Eerste Berichtje Naar Je Match Is Essentieel

Als u wilt dat online daten succesvol is, is het eerste bericht cruciaal. Stel je voor dat je het thuisteam bent bij een honkbalwedstrijd en je bent aan het vlechten. De honken zijn geladen, het is een volledige telling en je team is één run down. Laat je je angst en zenuwen naar je toe komen? Als je succesvol wilt zijn, dan doe je dat natuurlijk niet! Je wacht op de juiste toonhoogte, zwaait met je knuppel en hoopt op het beste.

De Titel Van Je Berichtje Naar Je Potentiële Date

Wanneer u uw eerste online datingbericht maakt, moet u niet overboord gooien met de titel. Houd het kort en krachtig en laat de rest van je boodschap voor je praten. Hier zijn enkele voorbeeldtitels die u mogelijk wilt gebruiken:

  • Hallo daar
  • Ik heb echt genoten van het lezen van je profiel
  • Het lijkt erop dat we veel gemeen hebben
  • Je hebt mijn oog gevangen
  • Voel je vrij om creatief te zijn, maar vermijd “hey sexy” of “je lichaam is zo heet” te zeggen.

Wat Is De Perfecte Eerste Zin?

Het is heel belangrijk om uw eerste online datingbericht op de juiste manier te starten. Je wilt vriendelijk klinken, maar niet gek. Ik zou aanraden om te beginnen met een eenvoudige begroeting door de persoon hallo te zeggen, hem te vragen hoe ze zijn en / of hem je naam te vertellen. Misschien wil je ook iets zeggen dat je interessant vond aan hun profiel. Bijvoorbeeld:

Welke openingszinnen kun je nog meer gebruiken bij je eerste dates?

  • “Hallo, mijn naam is Tori en ik zie dat we dezelfde smaak hebben in muziek!”
    Hier is een voorbeeld van wat je niet moet schrijven:
  • “Wat doe je lief, ik ben gewoon hard nodig.”

Je lacht waarschijnlijk als je dat leest, maar het gebeurt serieus. Je klinkt niet alleen als een zelfzuchtige en verwaande persoon, maar je lijkt ook analfabeet omdat je typt alsof het een sms-bericht is. Doe jezelf een plezier voordat je iets schrijft – lees het profiel van de persoon en neem de tijd om woorden te spellen, zelfs als je je telefoon gebruikt.