VCC Noord

Loterij Tips Die Er Echt Toedoen

Geef me een pauze eh! Ga op zoek naar tips voor loterijen en je krijgt afval. Geweldige grote schoppen van paardenmest. Nou, het eindigt hier … loten kopen was nog nooit zo eenvoudig

Ik ben het beu alle onzinnige loterijadviezen van mensen in forums of op blogs te lezen. Iedereen heeft een andere mening, en de meesten van hen hebben sowieso ongelijk! Zo heb ik bijvoorbeeld nog loten gewonnen met de Koningsdagtrekking in Nederland.

Typische Loterijtips … Oftewel Slechte Tips


Kijk maar eens naar een typische discussie van een loterijforum. ‘Lottery Player Bob’ wil gewoon een beetje helpende hand. Het is lang geleden dat hij iets won op de loterij, hij speelt elke week dezelfde nummers – dus waarom heeft hij nog niet gewonnen?

Daar komen de ‘behulpzame’ antwoorden vandaan – BAM …

En ‘Lottery Player Bob’ wordt zeer verward en misleid Bob!

Hier Is Een Samenvatting Van Het Rommeladvies Dat Hij Krijgt:

Verander uw nummers als degene die u hebt gekozen zijn duidelijk slechte selecties.

Bewaar die cijfers, ze zullen uiteindelijk opkomen.

Wat u moet doen, is een spreadsheet maken met alle resultaten uit het verleden voor die game en uitrekenen welke nummers het vaakst worden weergegeven – maar gebruik er slechts 4, en 2 van degenen die al eeuwen niet meer verschijnen binnenkort klaar … blah, blah …

Zoals hij zei, maar gebruik alleen de resultaten van de laatste 3 maanden. Dat is de enige manier om bruikbare patronen te herkennen.

Zorg ervoor dat uw aantal oploopt tot een totaal van ongeveer 150, want 88% van alle loterijresultaten vallen in het bereik van 100-200.

Koop ‘Lottery Predictor 9000 Plus’, Ik Heb Niets Gewonnen Voordat Ik Het Begon Te Gebruiken, Het Is De Beste Ooit.

Ha, ze wordt betaald voor de verkoop van die software. Koop ‘Lotto Buster 3X’, het is veel beter, en de helft van de prijs. Ik win bijna elke keer ermee.

Je hebt het Lottery Gray Book nodig. Deze kerel werd driemaal in zijn hoofd geschoten en won toen de loterij, hij kent zijn spullen echt.

En zo gaat het verder.

Alle Lottery Player die Bob wilde, was een paar eenvoudige tips voor loterijen. In plaats daarvan kreeg hij een grote oude stapel van tegenstrijdige verwarring.

Voor het geval je het niet zeker weet. Al dat advies was totaal onzin. Als je een van die dingen later gaat gebruiken om later te gebruiken, dan heb je mijn lotto-tips echt nodig!

Blogs en meer verdomde leugens

Denk je dat je veilig bent met blogs? Zelfs die van ‘gerespecteerde’ loterijauteurs?

Geen Beetje Van Het

Een gerespecteerde auteur die al meer dan 30 jaar loterijboeken verkoopt, vertelt je graag ‘nooit 6 achtereenvolgende nummers spelen omdat ze nog nooit eerder zijn getekend’.

Feit is, er zijn MILJOEN combinaties die nog nooit zijn getekend. Maar daar maakt niemand groot iets van, omdat ze geen mooi patroon maken zoals 15, 16, 17, 18, 19, 20!

Het is gewoon een kwestie van tijd voordat een resultaat als dit wordt getrokken. Er zijn MILJOENEN van mogelijke resultaten – en slechts een paar duizend trekkingen zijn ooit gemaakt. Het is dus geen verrassing dat het nog niet is gebeurd.