VCC Noord
creditcards

Cash versus Credit Card: wat zijn de voordelen van het gebruik van contant geld?

Het vegen van plastic doet geen pijn, zoals het uitgeven van je zuurverdiende geld. Als je eenmaal wat quality time met Benjamin Franklin hebt gehad, zul je twee keer nadenken voordat je hem naar een koude, harde kist met kassa’s stuurt. Om zijn leven een beetje te verlengen, zult u rondkijken, op zoek gaan naar deals en natuurlijk minder uitgeven.

Cash kan je een deal bezorgen.

Als het gaat om het gebruik van contant versus creditcard, is er geen betere onderhandelingpositie dan een zak vol geld. Er is gewoon iets aan de geur die verkopers beroert. Probeer de geur van contant geld rond te verspreiden de volgende keer dat je op jacht bent naar een auto. Plezier (en een deal!) Zal volgen.

Je besteedt minder als je contant geld gebruikt.

In tegenstelling tot krediet, kunnen uw cash-enveloppen (gelukkig) geen eindeloze stroom aan koopkracht leveren. Als u aan het begin van de maand uw boodschappenbudget blaast, voelt u het aan het einde van de maand.

  • Gewoonten veranderen in een haast de eerste keer dat je je voedselenvelop leegmaakt een week voor je volgende salaris. Zeven dagen met sandwiches met tonijn en vis zijn misschien de beste bescherming tegen rekening-courant.

creditcards vergelijken

Betalen met contant geld vermindert de kans dat uw identiteit wordt gestolen.

Volgens de Identity Fraud Study 2017, uitgegeven door Javelin Strategy & Research, werd $ 16 miljard in 2016 van 15,4 miljoen Amerikanen gestolen. (1) Elke uithaal van je kaart of het online invoeren van je kaartnummers vergroot je kans dat je persoonlijke informatie wordt aangetast. Steek uw hand op als u uw identiteit wilt laten stelen? Um, niemand. Gebruik dus contant geld en bewaar uw persoonlijke gegevens voor uzelf.

Contant geld is handig, maar een creditcard kan je ook helpen

Denk aan de keren dat je de dollarwinkel tegenkomt en een paar items koopt. Het is gemakkelijker om een ​​paar dollar te verdienen, te betalen en er klaar mee te zijn.

  • Van de pianolessen van je dochter tot de Girl Scout-koekjes buiten Walmart, er zijn momenten in het leven waarin contant geld nog steeds de gemakkelijkste manier is om te betalen.

Aankopen worden een zegen, geen vloek, creditcards zijn daarin vrij handig

Als u schulden ontloopt, gebeurt er iets ongelooflijks: uw gloednieuwe transmissie, opnieuw beklede leesstoel en zelfs de Cap’n Crunch van uw kinderen zullen nooit interessant worden. Wat een mooie zaak!

  • Om volledig te kunnen genieten van de voordelen van het gebruik van contant geld, hoeft u alleen maar bij de bank te bladeren en er echt uit te komen. Het is vrij veel bergafwaarts vanaf daar, het budget goed, minder uitgeven en meer afdingen.